Produse / servicii:

 
   Preturi usi interior
   Usi la comanda
   

Usi de interior


Usi interioare si exterioare din lemn, celulare sau din sticla, caramida pictata stil nevada, tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant, mobilier comercial pentru birouri, hoteluri, pensiuni

     Societatea noastra va ofera o gama larga de usi celulare de interior si exterior din import. De asemenea producem la comanda usi celulare si usi de sticla intr-o gama variata de modele si culori. Usile celulare se livreaza in diferite nuante, ce imita fibra lemnului.

     De producerea si distribuirea usilor celulare ne ocupam de aproximativ 5 ani, recent am trecut si la confectionarea tamplariei PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Sectia de mobila s-a specializat pe segmentul mobila pentru spatii comerciale, birouri, hoteluri, pensiuni si comenzi speciale.

     O noutate in activitatea societatii este trecerea la producerea usilor de interior cu / si din sticla (sablate sau pictate). Pentru diversificarea produselor si satisfacerea cerintelor clientilor, executam pictarea manuala a sticlei pentru usi, geamuri, glassvanturi. Gama de usi cu modele pictate, de conceptie proprie si originala, acopera o vasta arie tematica si coloristica.

       
Usi interioare
 
Copyright © sc. Baal srl. - Toate drepturile rezervate.